Pauline de Gijt


Frac­tie­vrij­wil­liger

Even kennismaken! Ik woon in Zierikzee en ben heel blij dat de Partij voor de Dieren er is !Ik maak me al heel lang zorgen over hoe wij met onze dieren omgaan. Het maakt me boos en verdrietig. Wanneer we beter met onze dieren omgaan gaan we ook beter met elkaar en de aarde om.

Als kind won ik een wedstrijd die was uitgegeven door de mileufederatie. Er moest een campagne worden bedacht om mensen attent te maken op de misstanden in de bio-industrie. Ik maakte een tekening waarbij een hond op eenzelfde manier werd behandeld als een varken in de bio industrie. Hiermee won ik de wedstijd. Nog steeds vind ik het onbegrijpelijk dat we onze huisdieren vertroetelen en dieren in de bio-industrie zo lijden.

Daarnaast is er zoveel meer werk te doen! Denk aan de kwaliteit van de natuur, lucht en water. Om over de energiecrisis maar niet te spreken. We hebben een sterke Partij voor de Dieren nodig die voorop loopt om deze problemen aan te pakken.Hierbij moeten moeilijke keuzes worden gemaakt. Ik wil daar graag aan bijdragen.

Stem op de Partij voor de Dieren!