Karin Körver geno­mi­neerd voor de 'Vrouw in de Media Award'!


2 februari 2024

Verrast was ze, toen ze hoorde dat ze genomineerd was. Deze award geeft vrouwelijke experts en rolmodellen een podium en moet dienen als aanmoediging voor vrouwen om zichtbaar in de media te zijn. Per provincie gaat er een winnaar naar de landelijke finale. De prijs gaat naar de vrouw die met haar verhaal het meest opvalt in de media en een rolmodel is voor andere vrouwen.

En een rolmodel is Karin zeker. Naast haar werkzaamheden voor het waterschap is ze eigenaar van Tuinderij Plantalia, een zelfoogst- en pluktuinderij. Ze is daarmee de eerste veganistische tuinder van Zeeland. Veganistisch tuinieren is volgens haar helemaal niet moeilijk: "Het kan gewoon!"

Iedereen kon tot december 2023 namen insturen voor de nominaties. Een regionale jury maakte daaruit een selectie. Op deze selectie kan nu nog twee weken gestemd worden. 19 februari is de Zeeuwse winnares bekend en zij mag door naar de landelijke finale.

Breng hier je stem uit.


Gerelateerd nieuws

Nationale Kraanwaterdag

Middelburg - Op Nationale Kraanwaterdag, die dit jaar valt op 27 september, kondigt dePartij voor de Dieren aan dat zij sch...

Lees verder

Zondag 19 mei: Onder­gronds gezwam!

Ondergronds gezwam! De Partij voor de Dieren afdeling Zeeland organiseert op eerste Pinksterdag 19 mei een bijzondere bij...

Lees verder